12 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. travnja 2024.

Ove jeseni – Mi smo Venom!

Više od autora

- vl promo-

Tom Hardy je Eddie Brock, fotoreporter kojemu se život promijeni kada se uplete u istragu sumnjivih laboratorijskih testiranja na ljudima koja krenu po zlu. On i sam postaje dio laboratorijske priče, postaje Venom koji se, u ovoj najnovijoj kino najavi, po prvi puta pojavljuje i, jedino što možemo reći – strašniji je nego što smo mislili!

Venom je najneobičniji junak ili antijunak kojeg jedva čekamo vidjeti na velikim platnima. Nakon ostalih klasičnih superjunaka ove jeseni naš junak nam utjeruje strah u kosti. Inače, Venom je fanovima super junaka do sada bio poznat prvenstveno kao glavni negativac iz filmova o Spider-Manu koji je, iako ponekad duhovit i zanimljiv, i dalje ostao tek sporedni lik. Ali ove godine vidjet ćemo da čak i negativci imaju svoja dva lica i da se ponekad iza najvećeg zlikovca krije veliki junak.

Kada lik Eddiea Brocka u svojem novinarskom istraživanju postaje domaćinom izvanzemaljskog stvorenja on postaje Venom. Izvanzemaljski simbiot potpuno ga obuzima i oduzima mu slobodnu volju. Pravila sada netko drugi određuje, svako opiranje je uzaludno. Njih dvoje postaju jedno, postaju Venom – najpoznatiji antijunak za kojeg nećete znati trebate li ga se bojati ili će vas spasiti.


Osim Tom Hardyja, glumačku postavu pojačat će i prelijepa Michelle Williams u jednoj od glavnih uloga dok će za cjelokupnu filmsku akciju biti zaslužan redatelj Ruben Fleischer, poznat po odličnom  balansiranju između komedije i zabave (Dobrodošli u zemlju zombija).

Lik Venoma osmišljen je 1988. g. od strane pisca Davida Michelinea, te crtača Todda McFarlaneaMikea Zecka. Venom je izvanzemaljski simbiot, kojem je potreban čovjek kako bi preživio no zauzvrat čovjek dobiva nevjerojatne moći. Iako je lik Venoma prvotno bio zamišljen kao negativac, on kasnije, u određenim verzijama, postaje tzv. antijunak a zatim gotovo pravi junak.

Tanka je nekad granica između junaka i zlikovca, a ta granica zove se Venom.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno