23 C
Vinkovci
Srijeda, 19. lipnja 2024.

Paintball otvorio vrata novoj priči druženja i zabave

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Iz zajedničke strasti prema zdravom načinu života, rekreaciji i želji za novim prostorom za druženje u našem gradu, Davor Krajinović i Ivan Gagro pokrenuli su udrugu Kaptura, službeno – udrugu za promicanje rekreativnih i edukativnih aktivnosti u zajednici. Od sredine rujna svoju misiju uspješno provode kroz Paintballklub na Borincima, no poručuju, to je tek početak ostvarivanja silnih ideja koje imaju u svojim kreativnim umovima.

Ideja o osnutku udruge, pričaju nam ovi dugogodišnji prijatelji, rodila se tijekom pandemije koronavirusa kada su osjetili nedostatak prilika za druženje i kvalitetno provođenje vremena.

„Naša primarna inicijativa bila je stvaranje paintball parka koji bi okupio različite generacije i omogućio im provođenje kvalitetnog vremena u prirodi, kroz sportski i timski duh igre. Od sredine mjeseca rujna, kada smo prvi put otvorili vrata našega parka, imali smo brojna druženja i igre sa svim uzrastima te smo iznimno zadovoljni dosadašnjim radom. To nam je pružilo dodatnu motivaciju za nadolazeću godinu“, pričaju nam Davor i Ivan, napominjući kako su kao inicijatori ove ideje u samo stvaranje imali potrebu uključiti i članove svojih obitelji koji su svatko u svojoj domeni ubrzali proces razvoja vinkovačkog paintball parka. „Hvala im svima“, poručuju.

“Paintball Vinkovci” također nudi mogućnost organiziranja različitih vrsta druženja, od rođendanskih proslava, timskih izleta do obiteljskih okupljanja, a u skorijoj budućnosti planiraju proširiti ponudu izgradnjom zabavnog parka za najmlađe, prepoznajući potrebu za takvim sadržajem u našem gradu.

„Drago nam je što možemo istaknuti da smo otvoreni za sve dobne skupine i što nas i dalje  podržavate svojim dolascima i sudjelovanjem. Vaša podrška je naša snaga i obećavamo da ćemo se truditi biti još bolji i pružiti vam nezaboravna iskustva“, poručuju.


Podsjetit ćemo kako timsku igru pod otvorenim nebom ljubitelji adrenalina mogu isprobati u Kolarskoj ulici 12 na Borincima. Prostor za igru prostire se na dvije tisuće kvadrata, a uz fantastično napravljeni poligon osiguran je prostor za odmor koji sadrži sjenicu i roštilj.

Paintball je idealno rješenje za zajedničko druženje, ističu Gagro i Krajinović, uz razvijanje vještina kao što su timski rad, komunikacija i strategija. Kako pojašnjavaju, dolazak je prema unaprijed odabranom terminu, nakon čeka slijedi „regrutacija“ odnosno podjela zaštitne opreme i kombinezona u svim veličinama. Prema dogovorenom paketu svatko će dobiti opremu za igru i „municiju“ s kojom se odlazi na startnu poziciju. Nakon tri do četiri sata intenzivne i adrenalinom nabijene akcije, entuzijasti odlaze u zonu „komfora“ gdje se mogu okrijepiti, najesti i družiti.

Svakako će svi, kažu, iz paintball parka otići pomalo umorni i iscrpljeni, ali uz pregršt osmijeha i pozitivne atmosfere, pregledavanje slika s bojišta i dijeljenje lijepih uspomena na društvenim mrežama.

„Zahvaljujemo svima na podršci i pozivamo vas da nas posjetite te da zajedno stvaramo uspomene koje će nas povezati kao zajednicu. Veselimo se budućim aktivnostima i događanjima te se nadamo da ćete nam se pridružiti u stvaranju zajedničkih trenutaka“, podvlače za kraj iz udruge Kaptura.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno