17 C
Vinkovci
Nedjelja, 26. svibnja 2024.

Bosančić: Parlamentarnu većinu formirat će oni kojima je hrvatski narod ukazao najveće povjerenje

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas je boravio u Slavoniji, a nakon posjeta Vukovaru, gdje je nazočio programu obilježavanja Dana grada, nije propustio priliku posjetiti i Vinkovce.

Domaćin je bio gradonačelnik Ivan Bosančić, čelni čovjek vinkovačkog i vukovarsko-srijemskog HDZ-a i budući saborski zastupnik.

Bio je to još jedan srdačan susret u Vukovarsko-srijemskoj županiji u kojoj je na nedavnim parlametarnima izborima Hrvatska demokratska zajednica potvrdila svoju poziciju na istoku Slavonije.

Snažnu poruku danas šaljemo iz Vukovara i Vinkovaca: Parlamentarnu većinu formirat će oni kojima je hrvatski narod ukazao najveće povjerenje. Hrvatska demokratska zajednica, nakon izbora za Hrvatski sabor, spremna je za nove pobjede i sve izazove koji su pred nama“, poručeno je danas iz Vinkovaca, stoji na službenom Facebooku Bosančić.


Iščitava se iz toga evidentan optimizam, a nakon razgovora danas u Vukovaru s DP-om, nakon kojih je, kako javljaju nacionalni mediji, Andrej Plenković navodno blizu sastavljanja nove Vlade.

Kako je Hini izjavio predstojnik Ureda predsjednika HDZ-a Marko Milić, predstavnici dviju stranaka neformalno su se danas sastali u Vukovaru nakon svečane sjednice Gradskog vijeća, objavio je HRT.

“Približili smo stajališta u vezi formiranja stabilne većine i Vlade. Rekao bih da smo blizu dogovora”, rekao je o današnjem neformalnom sastanku Milić, navodi se.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno