18 C
Vinkovci
Subota, 21. svibnja 2022.

Partnerski sastanak projekta ViCTour

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr
U Vukovaru je jučer u maloj županijskoj vijećnici održan 7. partnerski sastanak projekta ViCTour „Virtualni i kulturni turizam- ViCTour“. Projekt se provodi od lipnja 2017. godine, a sufinanciran je iz Programa Interreg IPA CBC Hrvatska-Srbija 2014-2020.

U ime Vukovarsko-srijemske županije pozdravnu riječ uputila je voditeljica projekta Magdalena Parat, koja je i kratko izvijestila o provedenim i planiranim projektnim aktivnostima, a s ciljem poštivanja rokova i pravilne potrošnje proračunskih sredstava.

Magdalena Parat osvrnula se na aktivnosti Vukovarsko-srijemske županije koja do ožujka planira i predstaviti aplikaciju Proširena stvarnost u 4 grada na području županije. Također, završena je i službena edukacija 16 turističkih vodiča, kojima će uvjerenja biti uručena krajem veljače. Gotov je i prvi dio promo filma u tehnici time-lapse Vukovarsko-srijemske županije s ciljem privlačenja turista u istočnije dijelove RH.

Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije završila je i promovirala tri free-format holograma koji su postavljeni u Iloku, Vinkovcima i Vukovaru, te je izradila novi vizualni identitet Turističke zajednice, koji uključuje 5 novih logotipova za gradove te jedan krovni za cijelu županiju, kao i novi slogan koji glasi ”Protkani zlatom”, izvjestila je direktorica Turističkog ureda TZ VSŽ Rujana Bušić-Srpak, članica projektnog tima VSŽ.

Sastanku je nazočila i članica projektnog tima VSŽ, pročelnica za turizam i kulturu Marija Budimir.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno