13 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Pin-up foto natječaj

Više od autora

- vl promo-Želite li isprobati nešto novo, pomaknuti svoje granice, ostvariti unikatne uspomene? HLRF (Hang Loose Rockabilly Festival) organizira Pin-Up foto natječaj kojem se možete priključiti i vi. Pin-up photo session na 2. Hang Loose Rockabilly festivalu iznjedrio je nekoliko vrhunskih, nezaboravnih fotografija.

Ove godine preimenovan je u Pin-up foto natječaj, te su otvorene prijave za sve zainteresirane pin-up žene, djevojke, dečke i muškarce. Na natječaj se mogu prijaviti punoljetne ženske osobe ili m/ž parovi iz Hrvatske i inozemstva u svojstvu modela, te fotografi, također punoljetne osobe iz Hrvatske i inozemstva. Prijave primaju do 31. svibnja 2019. Fotografije ženskih modela (bilo samostalno prijavljenih, ili kao ženski dio prijavljenih parova) ulaze u konkurenciju za “Miss Pin-Up Photo” (proglašenje na dan 3.HLRF), dok fotografije svih natjecatelja (ženske osobe i parovi) ulaze u konkurenciju za kalendar HLRF 2020. (objavljuje se do kraja 2019. godine).

Od modela zahtijevaju pridržavanje pin-up retro vizualnog stila odijevanja, šminke i frizure. Predviđene scenografije (pozadine) su oldtimer automobili, motocikli i bicikli, retro namještaj, te piknik. Ovaj će se natječaj izvršiti na glavni dan 3. HLRF-a, 29. lipnja 2019. godine na lokaciji HLRF-a – “Tenin salaš”, Kralja Tomislava 76b, Vinkovci. Prijavi se i ti. Retro se skockaj, zaplovi njihovim vremeplovom i ostvari jedinstvene uspomene.

Više detalja na njihovim web stranicama.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno