25 C
Vinkovci
Nedjelja, 22. svibnja 2022.

Pogledajte trailer novog “Avatara”

Više od autora

- vl promo-
Film “Avatar” Jamesa Camerona počeo se prikazivati u kinima 2009. godine i od tada je na tronu najuspješnijeg filma svih vremena. Cameron je tada napravio revoluciju u kinima, vizualno zapanjujućom pričom koja je i ekološki osviještena. Prvi je film osvojio tri Oscara te je potukao sve rekorde gledanosti koje drži još i danas.

Ove zime, nakon više od desetljeća stiže nam nastavak filma studija 20th Century, “Avatar: Put vode” (Avatar: The Way of Water), koji u kina stiže 15. prosinca u distribuciji Blitz filma.

Smješten desetak godina nakon događaja iz prvog filma, “Avatar: Put vode” počinje pričati priču o obitelji Sully. Otkad je odlučio trajno prenijeti ljudsku svijest u svoje tijelo Avatara i postati novi vođa naroda Na’vi, Jake Sully živi sa svojom obitelji na Pandori. On i Neytiri su osnovali obitelj i dobili djecu. Kolonizirajuće su se snage vratile na Pandoru u oživljavanju prvotnih potraga, prisiljavajući Jakea i Neytiri da pobjegnu iz svog doma, istražujući do tada nepoznate dijelove Pandore gdje će se upoznati s ljudima Metkayine, klanom domorodaca koji žive okruženi morem.

Režiju i ovog puta potpisuje James Cameron, a producenti su Cameron i Jon Landau. U glavnim su ulogama Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement i Kate Winslet.

Kako bi dodatno probudili apetit i podsjetili na događaje iz prvog filma, u kinima će se od 22. rujna moći ponovno pogledati i prvi film “Avatar”.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno