17 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 26. veljače 2024.

Pokušali s neregistriranim vozilima prijeći državnu granicu

Više od autora

- vl promo-

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježene su dvije prometne nesreće, u Vinkovcima i Vukovaru, u kojima su lakše ozlijeđene ukupno dvije osobe, 65-godišnji pješak te 76-godišnja vozačica bicikla, izvijestili su iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Također su zabilježena i tri naleta vozila na životinju na cesti, na autocesti Zagreb-Lipovac, u Vinkovcima te na cesti Tovarnik-Sotin.

Jučer, 23. studenog, na graničnim prijelazima u teritorijalnoj nadležnosti Policijske uprave vukovarsko-srijemske zapriječen je izlazak iz Hrvatske pet vozila zbog isteka važnosti prometne dozvole.Svi su vozači prekršajno sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Vozaču teretnog vozila hrvatskih registracijskih oznaka, kojem je isteklo važenje prometne dozvole do 15 dana, omogućen je nastavak vožnje u Republici Hrvatskoj te je upućen na produljenje važenja prometne dozvole, dok su četiri vozila, od kojih dva osobna automobila hrvatskih nacionalnih oznaka, kojima je isteklo važenje prometne dozvole za više od 15 dana, te autobus i osobni automobil stranih registracijskih oznaka, isključena iz prometa, a registarske pločice vozila privremeno oduzete.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno