1 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Policija zabilježila dva slučaja kršenja mjera samoizolacije

Više od autora

- vl promo-

Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Policijska uprava vukovarsko-srijemska je u vremenu od 22 sata 30. ožujka do 22 sata 31. ožujka, evidentirala ukupno četiri dojave o kršenju mjera samoizolacije. Izvršenim provjerama, policijski službenici su utvrdili dva kršenja mjera samoizolacije, o čemu je izviješten Državni inspektorat. Od početka evidentiranja, 13. ožujka, Policijska uprava vukovarsko-srijemska zaprimila je ukupno 167 dojava o kršenju mjera samoizolacije, te utvrdila 41 kršenje mjera samoizolacije.

Prilikom provođenja nadzora mjera iz Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, tijekom protekla 24 sata, na kontrolnim punktovima na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske, policijski službenici su utvrdili 22 kršenja mjera.

Osobe zatečene bez ovjerene i potpisane propusnice za ulazak i izlazak s područja prebivališta, odnosno stalnog boravišta, policijski službenici su upozorili i uputili u obvezu njenog ishođenja te odvraćali nazad na mjesto prebivališta. Tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su i dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta, obje u Vinkovcima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno