13 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. svibnja 2022.

Policija zaplijenila 12,5 kilograma marihuane

Više od autora

- vl promo-
Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Zajedničkim postupanjem policijskih službenika i djelatnika carine na Bajakovu je u nedjelju, u večernjim satima, u kombi vozilu hrvatskih registarskih oznaka, pronađeno oko 12,5 kilograma opojne droge tipa marihuana. Droga se nalazila skrivena u preinačenim dijelovima vozila, u 35 pvc paketa.

Kako ističu iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske, 52-godišnji hrvatski državljanin uhićen je i nakon provedenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

U Policijskoj postaji Vukovar provedeno je i kriminalističko istraživanje nad 26–godišnjakom iz Vukovara kojim je utvrđena sumnja kako je tijekom prošlog tjedna počinio tri kaznena djela na području Vukovara. Prema saznanjima iz kriminalističkog istraživanja, radi se o provali u pomoćne prostorije obiteljske kuće u Cvjetnom naselju iz kojih je otuđio suhomesnate proizvode i alkoholno piće, provalu u skladište trgovačkog obrta u Novoj ulici iz kojih nije otuđio ništa te krađi suhomesnatih proizvoda i alkohola iz pomoćnih prostorija obiteljske kuće u Ilirskoj ulici. Ovaj 26-godišnjak je uhićen te uz kaznenu prijavu priveden pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske. Tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom i to u Mirkovcima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno