23 C
Vinkovci
Četvrtak, 26. svibnja 2022.

Poslušajte remix pjesme ‘Igle’ grupe Vatra

Više od autora

- vl promo-
m_vatra-igle-rmx_ST_IS

Nakon što su, uoči prošlogodišnjeg zagrebačkog koncerta u Domu sportova objavili singl ‘Igle’, Vatra ovog puta predstavlja remix pjesme sa njihovog posljednjeg albuma ‘Zmajevi na vjetru’. Za remix je zaslužan Sasha Welles koji je više 20 godina u glazbenoj i filmskoj industriji, a školovao se u Los Angelesu gdje je stekao i prva iskustva u snimanju, miksanju, editiranju, kako onom glazbenom, tako i filmskom.

U svojoj je karijeri radio za brojne glazbenike, poput Pink Floyda, Nine Inch Nailsa, Davida Bowiea, Seala, Michaela Hutchencea, U2, Madonne, Lise Marie Presley, ali i na filmu, za Orsona Wellesa te na filmovima u kojima su glumili Demi Moore, Eddie Murphy, Brad Pitt, Dennis Hopper…

Za remix, Sasha Welles napravio je i video spot s kadrovima spomenutog koncerta u Domu sportova.

Vatru čeka radno ljeto, a ove jeseni, kako su već najavili, pripremaju još jedno nezaboravno druženje za svoju publiku.

Dana 29.10. održat će prvi cjelovečernji akustični koncert u KD Vatroslava Lisinskog, uz brojne goste, gudače i potpuno nove aranžmane svojih pjesama.

Svojevrsni glazbeni eksperiment Vatra je jedva dočekala, jer oduvijek rade na način da pomiču vlastite granice, a nadolazeći zagrebački koncert bit će upravo to!

VIDEO: IGLE [RMX] (SPOT)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno