1 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. travnja 2024.

Potvrda Općine Nijemci o mirnom posjedu i korištenju poljoprivrednog zemljišta RH

Više od autora

- vl promo-

Iz Općine Nijemci pozivaju korisnike poljoprivrednog zemljišta na području Općine kojima su istekli ugovori o zakupu, dugogodišnjem zakupu ili nekom drugom obliku raspolaganja, a korisnik se i nadalje nalazi u mirnom posjedu istog, da mogu zatražiti potvrdu Općine Nijemci u svrhu ostvarivanje prava u vezi s korištenjem poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske pri Agenciji za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Općina izdaje Potvrde na temelju uredno podnesenog Zahtjeva, a obrasce i izjave mogu preuzeti u Općinskoj upravi, na adresi: Trg kralja Tomislava 6, Nijemci ili preuzeti sa web stranice.


Zahtjevu će biti potrebno priložiti kopiju osobne iskaznice podnositelja Zahtjeva (potpisnik isteklog Ugovora) te kopiju isteklog Ugovora, potvrdu Općine Nijemci da nema duga s osnove korištenja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države te potvrdu porezne uprave da nemaju duga s osnove javnih davanja.

Napominju i kako će potvrdu moći dobiti samo oni podnositelji Zahtjeva koji imaju podmirena sva dugovanja po isteklom Ugovoru (eventualno stanje duga provjeriti sa službenicima u općinskoj upravi prije popunjavanja obrasca Zahtjeva i Izjave).

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno