28 C
Vinkovci
Srijeda, 19. lipnja 2024.

Poziv izlagačima na sajam ovogodišnje manifestacije “Divan je kićeni Srijem”

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Općina Nijemci objavila je poziv izlagačima za sudjelovanje na ovogodišnjoj manifestaciji ,,Divan je kićeni Srijem” koji će biti održan u središnjem parku u Nijemcima u razdoblju od 17. do 19. lipnja.

“Ovim putem pozivamo sve zainteresirane poduzetnike, obrtnike, umjetnike, udruge i OPG-e na sudjelovanje. Na turističko – gospodarskom sajmu je dostupno 8 štandova. Za sudjelovanje na sajmu potrebno je ispuniti prijavnicu koju možete zatražiti putem mail adrese: turistickazajednicaon@gmail.com ili na adresi Turističke zajednice općine Nijemci: Trg kralja Tomislava 6, Nijemci”, pozivaju iz Turističke zajednice na čijim su stranicama dostupni svi kontakti.Prijave se primaju do 14. lipnja.

“Divan je kićeni Srijem” je kulturno-tradicijska manifestacija čiju organizaciju potpisuje lokalna i županijska Turistička zajednica kao i Vukovarsko-srijemska županija. Ovog lipnja došla je do svog 25. izdanja i kao i uvijek – u središte stavlja folklorno naslijeđe, običaje i zajedništvo Srijemaca. Natjecanja, priredbe, gospodarski i dječji sajam, radionice, nastupi folkloraša, turistička ruta, samo su dio ovogodišnje vrlo sadržajne ponude koja će kulminirati već tradicionalnim nedjeljnim koncertom.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno