U Vinkovcima će 25. svibnja biti održan Nadbiskupijski susret mladih za koji je napisana himna te za koji će se u subotu, 30. ožujka, snimiti zajednički video spot.

Ovi susreti su od velike važnosti za mlade, ali i Crkvu jer se na njima okupljaju mladi koji vjeruju u Krista i koji žele biti dio crkvene zajednice. Prilika je to za jačanje zajedništva, vjere i pouzdanja u Gospodina. Tako, duhovno osnaženi mogu, u životu ići naprijed unatoč poteškoćama na koje nailaze.

Za snimanja spota Nadbiskupijskog susreta mladih potrebno je što više mladih od 15 do 33 godina, stoga iz Nadbiskupijskog povjerenstva za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije pozivaju sve zainteresirane iz Vinkovaca i okolice, ali i drugih mjesta, da dođu i uživaju u dobroj atmosferi i zajedničkom veselju. Ističu i kako je pjesma vesela i pjevna pa ćete ju odmah moći svi i naučiti, a možda netko otkrije i svoje glumačke talente.

Zato dođite u što većem broju u subotu, 30. ožujka u 13:30 sati u crkvu Sv. Euzebija i Poliona u centru grada. Cilj je ispuniti cijelu crkvu, a važno je da budete opušteni, vedri i veseli. Dođite na snimanje u Vinkovce!