10 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. travnja 2024.

Predložite lokacije za akciju 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Od danas do 12. travnja Policijska uprava vukovarsko-srijemska, izvijestili su, zaprimat će prijedloge građana za lokacije koje građani smatraju „rizičnima“, na kojima će se provesti nadzor brzine kretanja vozila.

Prijedloge lokacija građani trebaju dostaviti na mail Policijske uprave vukovarsko-srijemske vukovarsko-srijemska@policija.hr.

Akcija će biti provedena 19. travnja, od 00,00 do 24 sata, na lokacijama koje će policija odabrati uz pomoć prijedloga građana, uvažavajući i lokacije koje su se iskustveno pokazale kao mjesta na kojima se učestalo događaju prometne nesreće.U obzir dolaze lokacije u prometu na svim prometnicama Vukovarsko-srijemske županije, no, poželjno je da građani u svojim prijedlozima obrazlože razlog zbog kojeg je upravo odabrana lokacija primjerena za odabir tijekom provođenje akcije.

Po zaprimanju prijedloga građana, policija će kroz analizu pristiglih prijedloga odabrati lokacije na kojima će 19. travnja mjeriti brzinu kretanja vozila.

Također, u čitavom tjednu od 15. do 21. travnja, PU vukovarsko-srijemska provodit će pojačani nadzor brzine kretanja vozila.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno