21 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

Premijera četvrtog singla ‘Samo ovaj dan’ riječkog benda Turisti!

Više od autora

- vl promo-


m_turisti_samo-ovaj-dan_4.singl_ST

Riječki Turisti su pri samom kraju izrade svog debitantskog albuma koji će uskoro objaviti Dallas Records. Sve su pjesme snimane u kastavskom studiju GIS, s producentom Matejem Zecom. Prethodna tri singla, ‘Tvoja i slobodna’, ‘Moj toreador’ i ‘Žena od pijeska’, naći će se na albumu zajedno s novim uratkom, ‘Samo ovaj dan’.

Najnoviji singl moderan je rock broj, u doticaju sa svjetskim gitarskim produkcijskim trendom, pokretan i dinamičan, s lirikom teksta koja upućuje na konstantnu mijenu.

‘Samo ovaj dan’ se temom naslanja na uvijek aktualno pitanje – može li se zaista u samo jednom danu proživjeti cijeli život, dotaknuti ljubav na intenzivan, dubok i potpuni način? Turisti, naravno, ne daju odgovor na tako složeni raspored kompliciranih ljudskih odnosa, ali svakako promišljaju na način da je samo sadašnjost ono što je vrijedno postojanja i istraživanja. Kloniti se prošlosti bilo bi pogrešno, no dopustiti da nas ona okošta i pretvori u reakcionarnog i nazadnog svakako nije opcija koja oslobađa. Možda je u jednom dijelu sadašnjosti zaista skriveno i nekoliko mogućih budućosti – samo jedan dan koji nam je dovoljan da spoznamo ukupnu vrsnoću života!

LYRIC VIDEO: TURIST – SAMO OVAJ DAN

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno