10 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Pretraživanje: Gdje je nestala Margot?

Više od autora

- vl promo-Ove jeseni digitalni kanali komunikacije preuzimaju filmska platna! Napeti triler Pretraživanje (Searching, 2018.) zbog kojeg će te se zapitati koliko uistinu poznajete svoje bližnje prikovat će vas za kino sjedala ali i natjerati da razmislite kakav digitalni trag ostavljate iza sebe.

Ima nešto u internetu i svim tim ekranima (računala, mobilni telefoni…) preko kojih dijelimo poruke, uspomene ali i tajne. Ekrani su postali prozori naših života i upravo preko takvog jednog prozora glavni junak filma proživjet će najgore dane svoga života.

PRETRAŽIVANJE, 2018. John Cho / Photo: Sebastian Baron

Nakon što 16-godišnja kći Davida Kima (John Cho) nestane, otvara se lokalna policijska istraga koju vodi detektivka Rosemary Vick. No kako i 37 sati kasnije nema nikakvih tragova, David odluči pretražiti mjesto koje nitko još nije pretražio a gdje se danas čuvaju sve tajne: računalo svoje kćeri. David sada mora pratiti digitalne tragove svoje kćeri prije nego što zauvijek nestane. Otkrivajući sve više informacija o njoj David otkriva i da ju zapravo uopće ne poznaje te da se prije nestanka uplela u mrežu tajni i neobjašnjivih situacija.

Ovaj napeti triler ispunjen je preokretima, neobičnim kadrovima i izrazitom snažnom porukom oca koji ne odustaje od potrage za svojom kćeri ne birajući kanale preko kojih će doći do odgovara.

Osim fantastične Debre Messing poznate po naslovnoj ulozi u seriji Will & Grace, u filmu u glavnim ulogama su i John Cho, Joseph Lee i Michelle La. Redatelj filma je Aneesh Chaganty.

A što vi radite kada ste na internetu?

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno