6 C
Vinkovci
Nedjelja, 27. studenoga 2022.

Prijem vinkovačkog paraolimpijskog dvojca

Više od autora

- vl promo-U utorak je u maloj gradskoj vijećnici u Vinkovcima, gradonačelnik Ivan Bosančić organizirao prijem članova Atletskog kluba osoba s invaliditetom koji su se vratili s IWAS svjetskih igara mladih održanih ove godine u Irskoj. Eva Blažević i Tomislav Šarac vratili su se s osvojenim broncama iz disciplina bacanja koplja i kugle.

“Sport je najbolji promotor, čemu svjedočimo tijekom posljednjih dana. Zato im čestitam i zahvaljujem jer svojim uspjesima promiču Vinkovce”, osvrnuo se na njihove uspjehe gradonačelnik Ivan Bosančić.

AKOSI uživaju podršku Grada, kao i Hrvatskog atletskog saveza za osobe s invaliditetom i Hrvatskog paraolimpijskog odbora. U proteklih godinu i pol, koliko klub postoji, bilježe iznimne rezultate na tuzemnim i inozemnim natjecanjima, a bili su i domaćini Ekipnog prvenstva koje je održano u Vinkovcima.

“Ove godine čekaju nas još dva do tri natjecanja. Idemo korak po korak. Natjecanja treba odraditi kvalitetno, a iduće godine treba krenuti ponovno s ispunjavanjem uvjeta za norme, a ako ovako nastave, nadamo se i postizanju norme za Tokio 2020”, o planovima za budućnost govorio je predsjednik AKOSI-ja Dalibor Pavić.

Trenirali smo uporno i trud se isplatio, zaključili su naposljetku Eva i Tomislav jednoglasno.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno