Zdravstvena i veterinarska škola dr. Andrije Štampara Vinkovci je ove godine kandidat za školu ambasador europskog parlamenta. Provode Europske nastavne module, obilježavaju dane i provode aktivnosti koje su u skladu s vrijednostima i orijentacijom EU.

U skladu s tim prate rad Ureda za informiranje o EU parlamentu u Republici Hrvatskoj. Ured često provodi natječaje za učenike, koji su direktno ili indirektno vezani uz sam program Škole ambasador europskog parlamenta.

“Takav jedan je u ovaj, koji se trenutno trudimo promovirati. S obzirom na to da su izbori za EU parlament u svibnju provodimo informiranje u školi i lokalnoj zajednici zašto je nužno i dobro izaći na izbore. Ovaj natječaj traži što više prijavljenih na link učenika naše škole na portalu Ovaj put glasam- koji svakodnevno izvještava o izborima. Uz dijeljenje poveznice učenici će po povratku u školu snimiti i video kojim će sudjelovati ma natječaju. U slučaju da putem našeg linka bude najviše povezanih učenici će osvojiti put u Strasbourg u EU parlament”, izjavila je Katarina Vukanovic, stručni suradnik pedagog, voditeljica programa Škola ambasador europskog parlamenta i koordinatorica Erasmus projekta.

Kako bi škola uspješno sudjelovala molimo Vas da se prijavite na navedenom linku i svoju prijavu potvrdite putem maila.

https://www.ovajputglasam.eu/?recruiter_id=129093&fbclid=IwAR2EhYp–hzECeCZALUoTrTZf-CMz9GgLoNktjNPciixrUWz4Z3nCXunH5s

Vi ćete se na taj način informirati o nadolazećim izborima za Europski parlament, a njima pomoći osvojiti nagradu!

Juniori ambasadori Zdravstvene i veterinarske škole dr. Andrije Štampara Vinkovci se zahvaljuju na svakom kliku.