12 C
Vinkovci
Petak, 14. lipnja 2024.

Projekt “72 sata bez kompromisa” traži svoje volontere!

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Iako se na prvu može zaključiti kako ovogodišnji moto beskompromisne volonterske akcije 72 sata “ostavi trag” ukazuje na karakteristične žarke boje majica ili žutom i zelenom bojom obojane površine u okviru prošlogodišnje akcije, isti ima puno dublje značenje, kažu organizatori.

Moto aludira na činjenicu da volontiranjem darujemo dio sebe, svoje vještine, trud i vrijeme te svojim nesebičnim djelovanjem ostavljamo duboke tragove u životima onih kojima su iste potrebne.

Volonterska akcija mladih koja je upravo ove godine obilježila svoju 10. godišnjicu u Hrvatskoj, drugu će se  godinu za redom provesti upravo u našim Vinkovcima.


“Čar akcije je upravo činjenica kako do samih dana održavanja ne znaš što ćeš ni s kim raditi te samim time izlaziš iz zone komfora, stječeš nova poznanstva, ali i iskustva”, poručuju iz organizacijskog tima i dodaju kako su ovogodišnje akcije spremne, voditelji akcija obučeni, ali kako im nedostaje volontera i donatora.

Prijaviti se možete popunjavanjem obrasca na:
https://prijava.72h.hr/72sata/prijava_volontera

Do održavanja akcije ostalo je nešto više od tjedan dana, a vinkovačka vas ekipa poziva da im se pridružite u četvrtak 5. listopada na pub kvizu u Walkowu. Kviz počinje u 20 sati, upad je 2 eura po članu ekipe. Prijave ekipa moguće su na društvenim mrežama 72 sata Vinkovci. Prilika je ovo za upoznavanje, druženje, doniranje i kako moto akcije kaže ostavljanje traga.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno