21 C
Vinkovci
Petak, 24. svibnja 2024.

Psihijatrijska ordinacija dr. Nikole Drobnjaka: Mi smo tu da vam pomognemo naći put do psihičkog mira

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

„Mi smo tu da vam pomognemo naći pravi put za ostvarenje vaših želja i nadanja, vaš put do psihičkog mira”, poruka je iz privatne ordinacije poznatog vinkovačkog psihijatra Nikole Drobnjaka.

Nikola Drobnjak, dr. med., specijalist psihijatrije, subspecijalist socijalne psihijatrije i subspecijalist alkoholizma i drugih ovisnosti, s privatnom praksom u Vinkovcima krenuo je još 2009. godine, ali nije bilo moguće pomiriti zahtjevan raspored i rad u bolnici s onim privatnim te je ordinacija ostala u drugom planu. U veljači ove godine, međutim, nakon 33 godine kontinuiranoga radnoga odnosa od kojih gotovo punih 30 godina u psihijatrijskim vodama, započinje raditi isključivo u svojoj privatnoj ordinaciji.

„Odlučio sam se da svoju ordinaciju izvedem iz sjene zato što je rad u jednoj privatnoj ordinaciji sasvim drugačiji nego bolnički rad. Smatram kako se u privatnoj ordinaciji puno više pažnje može dati samome čovjeku koji je u potrebi i kako se to može napraviti u uvjetima koji su vrlo slični nekakvim kućnim uvjetima što daje mogućnost pacijentu da se osjeća kao da je došao u posjetu nekome, a ne na pregled. Mislim da je to puno bolje za pacijenta, a i ja kao terapeut, također, kada sam radio pomalo u svojoj ordinaciji, osjećao sam se puno bolje. Zato je u tim psihijatrijskim vodama, kojima već dugo plovim nekakvim brodom, došlo vrijeme za neki novi početak te moje priče”, ističe dr. Drobnjak.


Psihijatrijska ordinacija dr. Nikole Drobnjaka nalazi se na adresi Stjepana Radića 42 u Vinkovcima. Za sve informacije kao i narudžbe na raspolaganju je broj mobitela 095 333 5553. Ukoliko se nitko ne javi, ako je terapija u tijeku, treba ostaviti poruku ili se može naručiti putem e-maila (ordinacija.drobnjak.psihijatar@gmail.com).

„Važno je da svi oni koji zamjećuju na sebi određene promjene s kojima se bore ili osjećaju da se nešto mijenja u njima i na njima, a ne znaju što je to, potraže pomoć. To ne znači da će dobiti dijagnozu nego će jednostavno pokušati spoznati što je razlog takvom osjećaju i razriješiti problem”, poručuje dr. Drobnjak.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno