16 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Radionica “Mogućnosti financiranja projekata kroz ESI fondove”

Više od autora

- vl promo-Danas je u Velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima održana radionica na temu “Mogućnosti financiranja projekata kroz ESI fondove”. Organizator radionice je Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije, a ona se provodi u sklopu obilježavanja Europskog tjedna.

Spomenuti projekt, čija je ukupna vrijednost 1.475.452,75 kuna, započeo je 1. rujna 2016., a putem ovakvih aktivnosti nastoji se informirati javnost o mogućnostima financiranja iz ESI fondova radi poboljšanja uvjeta za održivi razvoj, povećanje konkurentnosti i postizanja zadovoljavajuće razine kvalitete života u Županiji.

Cilj ove i sličnih informativno-edukativnih aktivnosti Razvojne agencije je povećanje apsorpcijskog kapaciteta ciljnih skupina projekta, a one obuhvaćaju službenike Vukovarsko-srijemske županije, jedinice lokalne i područne samouprave te ostala javnopravna tijela koja u svom opsegu poslovanja imaju doticaj ili svoje projekte namjeravaju kandidirati prema EU fondovima.

Radionicu je održao direktor Sektora za financijske institucije, poslovne informacije i ekonomske analize Hrvatske gospodarske komore Zvonimir Savić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno