13 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. svibnja 2022.

Record Store Day u PDV-u

Više od autora

- vl promo-

Record Store Day kao nezaobilazan dan, i slavlje vinilne kulture svake godine bilježi porast, te svekoliki interes audiofila, glazbenika, konzumenata i raznih vezanih branši glazbene industrije. Tim PDV daje svoj obol u obliku raznih popusta vlastitih izdanja, ostalih etiketa koje distribuiramo, i cjelodnevnog DJ programa u našem dućanu. Tako će na sva PDV izdanja (LP/CD) popust od 20% razveseliti mnoge, te popust od 10% na izdanja ostalih etiketa koje imamo u distribuciji.

Da bi slavlje bilo potpuno pobrinut će se pojedini članovi bendova koji su izbacili svoje uratke pod okriljem etikete PDV, ili redovito zajedno surađuju na raznim poljima nezavisne kulture. Pridružite nam se u našem dućanu ploča u Međimurskoj 21 (prvi kat Pločnika), od 11h-21h. Tako će se rame uz rame tj. miks pult za miks pultom izredati članovi bendova WaitapuHa Det BraStonebrideRadikal Dub KolektivCojonesPonorKozmodrumBamwise, te DJ/producent Jan Kinčl. Očekuje nas nadasve šarolika vinilna zabava. Na repertoaru će biti stilovi, (pod)žanrovi svih boja, te oblika prema ukusu pojedinaca, bez unaprijed postavljenih parametara i ograničenja.

Satnica:
11:00 Zvone (Waitapu)
12:00 Six (Ha Det Bra)
13:00 Steps (Stonebride)
14:00 MMMeniga (Radikal Dub Kolektiv)
15:00 Cojones
16:00 Slobich & Jakić (Ponor)
17:00 Ivan Kapec & Elvis Penava (Kozmodrum)
18:00 Robi (Bamwise)
19:00 Dubolik (Radikal Dub Kolektiv)
20:00 Jan Kinčl (Jan Kincl & Regis Kattie)

Kriesov novi album u distribuciji PDV-a

Kriesov dugoočekivani novi album Selo na okuke odnedavno se nalazi na policama našeg dućana, a uskoro i u ostalim dućanima diljem Hrvatske.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno