34 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

Regionalno natjecanje u kuglanju za osobe s invaliditetom

Više od autora

- vl promo-

Željko Komljenović
Željko Komljenović
zeljko.komljenovic@novosti.hr

Povodom obilježavanja Nacionalnog dana osoba s intelektualnim teškoćama Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem “Golubica” Vukovar, organizirala je održavanje Regionalnog natjecanja u kuglanju za osobe s intelektualnim oštećenjem.

Na natjecanju je sudjelovalo devet udruga i ustanova koje skrbe o osobama s mentalnom retardacijom – intelektualnim teškoćama na području Slavonije i Baranje.

Pozdravni govor održala je predsjednica Udruge Ivana Azenić Dubravčić istaknuvši pri tom zadovoljstvo zbog održavanja ovakvog tipa natjecanja. Tom prilikom je naglasila kako je izuzetno korisno poticati osobe s intelektualnim teškoćama na bavljenje sportom jer se na takvim susretima imaju priliku susresti s drugim korisnicima iz srodnih udruga i ustanova na području naše županije.

Natjecanje je otvorio pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb Vukovarsko-srijemske županije dr. sc. Darko Dimić, koji je u ime župana, svih djelatnika Odjela i u svoje ime, pozdravio natjecatelje i goste.

Sve natjecatelje i goste su pozdravili i zamjenik gradonačelnika grada Vukovara Marijan Pavliček, te ravnatelj Centra za socijalnu skrb Vukovar Zvonimir Rogulja.

Nakon natjecanja uručene su nagrade najbolje plasiranim ekipama i natjecateljima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno