1 C
Vinkovci
Nedjelja, 4. prosinca 2022.

Requiem se odlučili za Nemir

Više od autora

- vl promo-m_requiem_nemir-singl-spot_ST

Nakon posljednjeg singla ‘Daj mi sve’ koji su izdali u suradnji sa zagrebačkom rock legendom Davorinom Bogovićem, poznati rockeri iz Garešnice unijeli su ‘Nemir’ na hrvatsku rock glazbenu scenu s novim odličnim singlom!

Okrutnost ljudskog uma koji ne dopušta da krenemo dalje, već se grčevito bori kako bi vratio ono što misli da je izgubljeno, tema je koja se isprepliće kroz svaki stih singla ‘Nemir’. Osjećaj nemoći i nemira pripadajućim spotom vizualizira ljudsku izgubljenost i pjesmi daje potpuno novi ekspresivni doživljaj koji prožima sva ljudska osjetila.

‘Pjesma govori o unutarnjem nemiru, ludilu koje razdire čovjeka u stanju posesivne ljubomore. Kada demone ne može umiriti samo potpuna pažnja i predaja nje – zamišljenog božanstva. Kada je sve dramatično, kada svaka sitnica ima svoje značenje, a najmanji propust znači izdaju. Kada odbacuješ prijatelje zbog sumnje u njihovu odanost i ostaješ sam u svom ludilu.’ (Requiem)

Scenarij i režiju spota potpisuje Jura Troje, za kameru je zaslužna Mateja Ilijašev, montažu Jura Troje i Nina Uzelac, a za produkciju Kaooosss.

Glumili su Maja Štrbac i Saša Šprajc za čiji je make up zaslužna Buga Družinec.

REQUIEM: NEMIR [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno