Rihanna za nove Zvjezdane staze pjeva Sledgehammer

0
1068

f_rihanna-sledgehammer_star-trek-beyound_ST

Pogledajte novi trailer filma Zvjezdane staze: S one strane u kojem je predstavljena nova Rihannina pjesma ‘Sledgehammer’! U ovom je nastavku posadu USS Enterprisea, predvođenu kapetanom Jamesom T. Kirkom, napao nezaustavljiv val izvanzemaljaca koji uništavaju Enterprise, ostavljajući ih nasukane na novoj planeti, gdje se sukobljavaju s novim nemilosrdnim neprijateljima. Posada je ostala bez broda te je zatočena na nepoznatom planetu, no tamo nisu sami, a misteriozna ratnica koju susretnu zna zašto se i nalaze baš tamo.

Najveća pustolovina svih vremena započinje nevjerojatnom pričom o putovanju mlade posade koja se vraća na najmodernijem svemirskom brodu ikad sagrađenom – ‘U.S.S. Enterprise’ uz zvukove fenomenalnog singla Sledgehammer snimljenog samo za ovaj dugo iščekivani film.

U glavnim su ulogama Idris Elba kao glavni negativac i Sofia Boutella kao misteriozna izvanzemaljka, Chris Pine kao kapetan James T. Kirk, Zachary Quinto kao Spock, te Simon Pegg, Zoë Saldana, Karl Urban i Anton Yelchinu ulogama Scottyja, Uhure, Bones McCoya i Chekova.

Film je režirao Justin Lin, proslavljeni redatelj hitova ‘Saw’ i ‘Brzi i žestoki’, dok su za scenarij odgovorni Doug Jung i Simon Pegg, koji i glumi u filmu. Producenti filma su J.J. Abrams i Bryan Burk.

Zvjezdane staze – S one strane u naša kina stižu 21. srpnja u distribuciji Blitza i to u najprestižnijim formatima, uključujući i IMAX.

TRAILER #3 FT. RIHANNA ‘SLEDGEHAMMER’