18 C
Vinkovci
Petak, 2. lipnja 2023.

Riječka country grupa Crooks & Straights objavila novi singl “Rolling Flatbed”

Više od autora

- vl promo-

Riječka country grupa Crooks & Straights je nakon zadnjeg objavljenog singla “Želim poći bilo gdje” u suradnji s Nikolinom Tomljanović snimila istu verziju, ali ovaj put na engleskom jeziku – “Rolling Flatbed”. Upravo ovom verzijom singla Nikolina najavljuje stalnu suradnju s Crooks & Straights kao članicom benda.

”Dugo me već prati fraza “put po mom”, od pjesme grupe E.N.I., mog albuma prvijenca pa do moje glazbene emisije na Radio Rijeci. Sad je moj put dobio još jednu stazu, bend Crooks & Straights. Članica sam i vokal benda koji praši dobar country. Nakon prve suradnje s njima i pjesme ‘Želim poći bilo gdje’ za moj album, pjesma ima englesku verziju koju smo snimili za novi album benda Crooks & Straights kojom zapravo i započinjem i najavljujem rad s njima kao članicom benda.” – rekla je Nikolina. 


Glazbu potpisuje Robert Bradičić, tekst Damir Matković, a zajedno potpisuju i aranžman pjesme.

Pjesma ‘Rolling Flatbed’ govori o osobi koja ostavlja sve iza sebe i kreće ka novom životnom poglavlju: ”Tekst pjesme govori o tome kako autor/pjevačica želi promijeniti život i na raskrižju čeka prijevoz koji će ga/je doslovno i figurativno odvesti u novu epizodu u životu.”

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno