Paket 24 Premijer liga sve je zanimljivija i neizvjesnija. Četiri kola prije kraja prvoga dijela natjecanja mnogo je nepoznanica. Gorica je za sada jedina relativno mirna jer drži vodeću poziciju i ima tri boda više od Dubrave.

Rukometaši Spačve Vinkovci loše su ušli u nastavak sezone i doživjeli dva poraza. Ovo kolo im nosi gostovanje u Sesvetama kod istoimenog premijerligaša, a pred igračima Josipa Mečića je imperativ pobjede. Poraz od Dubrave u Vinkovcima i gubitak dva boda, koja su trebala otvoriti vrata ulaska u Ligu za prvaka, treba popraviti u Sesvetama jer Spačva više nema pravo na krivi korak u pohodu na igranje u Ligi za prvaka. Bodovi iz toga susreta gotovo su životno važni i jednima i drugima.

“Momčad Sesveta s kojom u nedjelju igramo je dobro posložena i vjerojatno će protiv nas tražiti priključak gornjem dijelu ljestvice. Idemo odigrati najbolje što možemo, a hoće li to biti dovoljno za osvojiti bar bod, vidjet ćemo.”, kazao je trener vinkovačkih rukometaša Josip Mečić.

Susret Sesveta i Spačve Vinkovci igra se u nedjelju, 16. veljače, s poečtkom u 19 sati uz izravan prijenos na PlanetSportu.

SESVETE – SPAČVA VINKOVCI

Mjesto igranja: Sesvete, Jelkovec

Suci: Dalibor JURINOVIĆ – Marko MRVICA

Početak utakmice: 19:00

Dana: 16.02.2020

Nadzornik: Mensur SEFEROVIĆ