-2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 4. prosinca 2023.

Savjeti mladih Požege i Vinkovaca stavili potpis na Sporazum o prijateljstvu

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Savjet mladih Grada Vinkovaca na čelu s predsjednicom Loretom Kovačević ugostio je predstavnike Savjeta mladih Grada Požege pod vodstvom njihovog predsjednika Luke Hećimovića.

Ovom prilikom potpisan je Sporazum o prijateljstvu i međusobnoj suradnji dvaju savjeta.Hećimović je istaknuo kako je ovaj događaja dobar putokaz za buduću suradnju, upoznavanje i zajedničko djelovanje za dobrobit mladih. Naveo je da vjeruje kako je ovo polazišna točka boljem i kvalitetnijem djelovanju unutar gradskih savjeta koji nastoje biti otvoreni za sve konstruktivne primjedbe, prijedloge, ideje te realizaciju i vrednovanje istih.

Domaćini su otvorili debatu i postavili veći broj pitanja te podijelili dosadašnja iskustva s gostima. Marko Brnjić, zamjenik predsjednice Savjeta mladih grada Vinkovaca, iznio je dosadašnja iskustva u radu Savjeta, ali i nove planove i ideje za poboljšanje i napredak.

Domaćica susreta Loreta Kovačević zaključno je izrazila uvjerenje kako će se dobra i konstruktivna suradnja dugoročno nastaviti kroz različite projekte i programe, poručivši kako su mladi onaj kotačić društva koji je ključan za put u bolje sutra i bolju budućnost. Nazočne je u ime Grada Vinkovaca pozdravila pročelnica Upravnog odjela društvenih djelatnosti Andrea Vinković.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno