7 C
Vinkovci
Srijeda, 5. listopada 2022.

SE Szentlőrinc – Cibalia 1:4

Više od autora

- vl promo-


Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Nakon neuspjelih pokušaja odigravanja prijateljskih utakmica protiv Graničara iz Županje i Croatie iz Đakova, koje su odgođene zbog loših terena, vinkovačka Cibalia danas je odigrala prijateljsku pripremnu utakmicu u Mađarskoj. Igrači trenera Petra Tomića snage su odmjerili s SE Szentlőrincom, klubom koji također nastupa u trećeligaškom društvu.

Cibalia se pokazala kao iznimno tvrd orah za domaćine, u ovom trenutku bolja i spremnija momčad, što govori i sam rezultat. Strijelci za Vinkovčane bili su Bajić i Suppiger, te Mrkonjić dva puta.

Po povratku u Vinkovce igrači će nastaviti s pripremama za drugi dio sezone, u čemu im u zadnjih par dana pomaže i vrijeme, jer tereni su iz dana u dan sve spremniji za korištenje. 

Tomić je u Mađarskoj na raspolaganju imao gotovo sve igrače, osim najboljeg strijelaca jesenskog dijela prvenstva Andreja Kerića koji je operirao koljeno.

Radi se o čišćenju meniskusa, a iz kluba javljaju da je operacija uspješno obavljena, te igrača sada očekuje postoperativna faza koja uključuje fizikalne terapije i ostale oblike oporavka. Prema nekim procjenama, Andrej Kerić momčadi bi se trebao priključiti nakon prva 3-4 kola. Dobra vijest je da 19-godišnji Kristijan Pavičić ostaje u nebeskoplavom dresu do kraja tekuće sezone. Rezultat je to dogovora između Cibalije i Osijeka. Naime, Kristijan je Cibalijino dijete, a u veljači 2017. godine priključio se treninzima NK Osijeka, gdje je boravio do prošlog ljeta kada se vratio u Vinkovce, ali na posudbu koja će i službeno trajati do kraja sezone.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno