Jadranka grupa s Lošinja, jedna od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj i dobitnica nagrade „Najbolji hrvatski poslodavac 2015.“ zapošljava.

Jadranka grupa, jedno od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj, koja već 70 godina uspješno posluje u hotelijerstvu, kampingu i trgovačkoj djelatnosti na otocima Cresu i Lošinju, zapošljava.

U Grupi radi oko 800 stalnih zaposlenika, dok za vrijeme turističke sezone ukupan broj zaposlenih doseže i do 1.600 osoba raspoređenih u tvrtke-kćeri: Jadranka hoteli, Jadranka kampovi, Kamp Slatina te Jadranka trgovina. Pod tvrtkom Jadranka hoteli i brendom Lošinj Hotels&Villas djeluje šest hotela (svi kategorije 4* i 5*) i restorana te vile i apartmani smješteni na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja.

Jadranka grupa na svim razinama brine o svojim zaposlenicima te im, pored ugovorene naknade za rad (koja podrazumijeva i dodatke na plaću za rad nedjeljom, blagdanom, za dvokratni rad i ostala prava zajamčena kolektivnim ugovorom), osigurava smještaj i prehranu bez umanjivanja plaće. Troškovi sanitarnog pregleda i prijevoza do mjesta prebivališta nakon isteka ugovora o radu također se refundiraju.

Posebnu pažnju Jadranka grupa posvećuje stvaranju inovativnog i poticajnog okruženja, omogućava stjecanje iskustva u struci uz iskusne i stručne mentore te uključivanje u program nagrađivanja. Jadranka u edukacije zaposlenika ulaže višemilijunske iznose te putem vlastite Gastroakademije za visoku uslugu hotela 5* i  specijalizacija za zanimanja poput barmena, somelijera i conciergea omogućava napredovanje u karijeri.

Jadranka grupa zapošljava na radnim mjestima sobara (m/ž), čistača (m/ž), kuhinjskog radnika (m/ž), konobara (m/ž), prodavača (m/ž) i pomoćnog prodavača (m/ž), skladišno transportnog radnika (m/ž), vozača C kategorije (m/ž), pekara (m/ž), mesara (m/ž) i drugim radnim mjestima. Više informacija i popis otvorenih natječaja potražite na http://www.jadranka.hr/karijere.

Ako ste ambiciozni, predani poslu i željni radnih izazova u inovativnom i poticajnom okruženju, k tome samostalni i odgovorni i u potrazi za sezonskim zaposlenjem, s Jadranka grupom možete se upoznati u Vinkovcima, 22. studenog 2018. godine, u 9 sati u prostorijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.