14 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Sin Johna Landisa, Max, snima remake Američkog vukodlaka u Londonu

Više od autora

- vl promo-f_max-landis_remake_americki-vukodlak-u-londonu_ST
Max Landis

Američki vukodlak u Londonu vraća se na velike ekrane. Portal Deadline nedavno je objavio vijest koja potvrđuje ono što je Max Landis tijekom kolovoza objavio na svom Twitteru kada je najavio da radi na remakeu ove horor / komedije. Ljubitelji horora vjerojatno su upoznati s tim da je Max sin redatelja Johna Landisa koji je original snimio davne 1981. godine.

‘Postoji samo jedan film na kojem je moj otac radio, a čiji remake želim snimiti. To već i radim!’, izjavio je Max Landis.

Sa glumačkom postavom koju su činili David Naughton, Jenny Agutter i Griffin Dunne, Američki vukodlak u Londonu bio je prvi film kojem je dodijeljen zvanični Oscar u kategoriji za najbolju šminku i frizuru. Dobio ga je Rick Baker, a prethodni pobjednici bili su Planet majmuna i 7 Faces of Dr. Lao kojima su dodijeljene počasne nagrade. Američkog vukodlaka u Londonu producirat će David Albert i Robert Kirkman, zajedno sa Todd Garnerom i Landisom. Izvršni producenti su Andy Trapani, Matt Smith i Sean Robins.

Max Landis je redateljski debi imao 2015. sa komedijom / dramom ‘Me Him Her’. Najpoznatiji je kao kreator TV adaptacija ‘Dirk Gently’ novela Douglasa Adamsa. Scenarist je ostvarenja Bright, Netflixove akcijske fantazije u kojoj se pojavio David Ayer (Suicide Squad). [Filmofil.ba]

NAJAVA: AMERIČKI VUKODLAK U LONDONU [1981]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno