24 C
Vinkovci
Četvrtak, 1. lipnja 2023.

Singl Doomsday najavljuje album Prisoner Ryana Adamsa

Više od autora

- vl promo-

Ryan Adams (Doomsday, drugi singl) [cover]

Ljubitelj stripova i flipera, hardcore-metal entuzijast, višestruko-nominirani-nikad-Grammy-dobitnik i iznimno talentirani glazbenik – Ryan Adams, predstavlja novu pjesmu, naziva ‘Doomsday’!

Novu pjesmu pisao je i producirao Ryan osobno, a pjesma će se naći na iščekivanom studijskom izdanju ‘Prisoner’, koje u Hrvatskoj očekujemo 17. veljače, pod okriljem PAX AM / Blue Note / Universal Music etiketa. Novo izdanje naslijedit će izdanje ‘Ryan Adams’ iz 2014. godine, a prethodno je najavljeno singlom ‘Do You Still Love Me?’.

‘Osvrnuo sam se na različite stadije želje, i što znači biti zatvorenik vlastitih želja i čežnji’, objasnio je tijekom intervjua naslov albuma te zaključio ‘Osjećao sam kao da mi je netko oteo najvrijedniju stvar u ljudskom životu – vrijeme’.


Novo studijsko izdanje donosi ukupno 12 novih pjesama, koje su postepeno nastajale unazad dvije godine, a upravo je u tom periodu njegov raspored bio vrlo popunjen obavezama – od promocije tek objavljenog prethodnog albuma ‘Ryan Adams’ do live izdanja ‘Live at Carnegie Hall’ te albuma obrada Taylor Swift ‘1989’. ‘Štogod da se tada događalo u meni, bilo je dovoljno snažno da sam morao sjesti i izbaciti to van’.

Popis pjesama: Do You Still Love Me? / Prisoner / Doomsday / Haunted House / Shiver and Shake / To Be Without You / Anything I Say To You Now / Breakdown / Outbound Train / Broken Anyway / Tightrope / We Disappear.

RYAN ADAMS: DOOMSDAY [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno