15 C
Vinkovci
Petak, 30. rujna 2022.

Singl Zaboravi na sve simpatične Geby dobio i videospot

Više od autora

- vl promo-m_geby_zaboravi-na-sve_spot_STZagrebačka pjevačica Geby predstavlja svoj prvi samostalni singl i videospot ‘Zaboravi na sve’. Geby je široj javnosti poznata po duetu ‘Malena’, koji je objavila s grupom Gretta, za koji su osvojili i prestižnu nagradu Porin za najbolju vokalnu suradnju.

Surađivala je s brojnim sastavima – s Vikend-revolucijom je objavila album, s Radio Aktivom singl ‘Ovo nije san’. Trenutno je članica benda Brain Hollidays, a kao prateći vokal surađivala je i s brojnim bendovima poput Psihomodo Pop, Flyer, Markiz, The Second Hand Band itd.

Singl ‘Zaboravi na sve’, zarazna je ljubavna pop-rock pjesma rockabilly prizvuka, koju su napisali Hrvoje Medanić i Tomsilav Čubek iz grupe Gretta, čime je nastavljena uspješna suradnja započeta na pjesmi ‘Malena’, a za glazbenu produkciju je zaslužan Srđan Sekulović Skansi iz NLO studija.

Pod redateljskom palicom Mr. Badija je snimljen videospot u kojem se Geby, u skladu sa zvukom pjesme, pojavljuje u rockabilly pin-up izdanju.

Svirali i pjevali u pjesmi ‘Zaboravi na sve’: Geby vokal, Petra Kožar prateći vokal, Timislav Čubek i Hrvoje Medanić na gitarama, Toma Vlčev na kontrabasu, Željko Kožar bubanj, Marko Rušnov na saksu i Kristijan Jučić na trubi.

GEBY: ZABORAVI NA SVE [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno