14 C
Vinkovci
Četvrtak, 29. veljače 2024.

Sinoć na izlazu iz Bršadina poginuo vozač teretnjaka

Više od autora

- vl promo-

Jučer smo izvijestili o prometnoj nesreći, a provedenim očevidom kojim je rukovodila zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru, utvrđeno je kako je 64-godišnji vozač teretnog automobila vukovarskih registarskih oznaka, upravljao navedenim vozilom, a da pritom nije koristio sigurnosni pojas, krećući se državnom cestom DC-55 iz smjera Nuštra u smjeru Bršadina, priopćila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Dolaskom do mjesta događaja, 64-godišnji vozač nije prilagodio brzinu kretanja vidljivosti i stanju na cesti (noć, gustoća prometa), tako da može pravovremeno zaustaviti vozilo pred svakom zaprekom na cesti, uslijed čega je došlo do udara prednjeg dijela navedenog teretnog automobila u stražnji dio traktora vukovarskih registarskih oznaka, nakon čega je navedeni teretni automobil odbačen u lijevo, na prometnu traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera, te je došlo do sudara s nailazećim teretnim vozilom vinkovačkih registarskih oznaka s pridodanim priključnim vozilom.


Vozač teretnog automobila vukovarskih registarskih oznaka smrtno je stradao na mjestu događaja. Ostala dva vozača zadobila su lake tjelesne ozljede. Dionica državne ceste DC-55 bila je zatvorena od 17.24 do 22.13 sati.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno