Produkciju pjesme “Innocent” potpisuje Tom Martin, britanski producent koji je ostvario suradnju s Davidom Guettom i Martinom Garrixom. 

Luminize nisu bez grijeha i to ih nije sram priznati – all-girl skupina predstavlja svoj novi singl, snažnu pop-rock himnu naslova “Innocent”! Pjesma je predstavljena diljem svijeta, putem digitalnih glazbenih platformi, a od danas plovi i radijskim valovima!

Naša poznata skupina Luminize, koju čine djevojke iz Crikvenice s nizozemskom adresom posljednjih nekoliko godina, snažno, hrabro i luminizirajuće nastavljaju predstavljati svoj autorski materijal. U njihovoj pop-rock himni “Innocent” ništa nije ‘nevino’, a pjesma odiše snažnom porukom s kojom će se većina tiho složiti, dok će samo nekolicina biti hrabra priznati greške na glas.

Ovom pjesmom skupina preispituje moralnu percepciju ljudskog ponašanja: stvari nisu crno-bijele, nitko nije nevin te bismo trebali biti dovoljno snažni da osvijestimo i prihvatimo svoju tamnu stranu – a upravo su to Luminize hrabro učinile! Prepoznatljiv Marcelin vokal jasno poručuje kako nitko ne želi živjeti poput nevinog anđela, griješiti je ljudski i to nas čini živima. Kada je ovakva poruka još omotana u energičnu melodiju, rezultat je snažna pjesma “Innocent”!


Za skupinu Luminize posljednje dvije godine svakako su bile prekretnica u njihovoj dugogodišnjoj karijeri. Ostvarile su turneju sa svjetski poznatom nizozemskom skupinom Golden Earring, što je uključivalo i nastup u popularnoj amsterdamskoj areni Ziggo Dome. Također, sudjelovale su u nizozemskoj inačici showa “The Voice of Holland”, gdje su pokazale svoju glazbenu raznovrsnost i tako se predstavile široj nizozemskoj publici. Time su ujedno postale i prvi ženski bend u povijesti The Voicea, koji je sudjelovao u ovom popularnom showu!

Novi singl “Innocent” nasljeđuje ranije predstavljenu baladu “Follow You”, kojom su pokazale svoju emotivnu stranu. Njihova predanost radu i upornost te glazbena raznovrsnost njihov su zaštitni znak, a sa snažnom porukom koju nosi nova pjesma nastavljaju hrabro koračati svojim specifičnim glazbenim putem, luminizirajući publiku diljem svijeta!