24 C
Vinkovci
Utorak, 3. listopada 2023.

Slavonske Lole rasplesale sve generacije

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Večerašnji koncert Slavonskih Lola i sastava Pravila igre u velikom šatoru na Slavonskom sokaku još će se dugo pamtiti. Tamburaši iz Đakova i mladi band iz Zagreba svojim su najvećim hitovima rasplesali i zabavili sve prisutne, a zabava je potrajala do dugo u noć.

Koliko su Slavonske Lole omiljene među Slavoncima govori i činjenica da je šator bio u cijelosti ispunjen. Zabave nije nedostajalo, a vesela atmosfera držala je budnima i mlade i stare. Sokakom su odzvanjali već dobro nam poznati stihovi popularnih hitova koje je publika pjevala u glas, pa su se tako mogle čuti pjesme ”Sve je ona meni”, ”Duša bećarska”, ”Moj bagreme”, ”Kad procvatu jabuke”, ”Ledina”, ”Šta kog briga”, ”U životu mogu sve”, ”Ej Kato moje zlato”, ”Tu je moja Slavonija” i još mnoge druge.

Poslije poznatih Slavonaca, na pozornicu je izašao mladi sastav Pravila igre. Uživala je publika u njihovoj izvedbi te ovacijama nagradila glazbenike, a čini se kako je itekako upoznata s brojnim hitovima ovog sve popularnijeg banda. ”Nebo na mojoj strani”, ”Ime ljubavi”, ”Pogledaj me”, ”Kamen na duši”, ”Zagrli me”, ”Lijek za besane noći”, ”Na tvojim usnama”, ”Muška suza” i ”Kako nam stvari stoje” samo su neki od hitova koji su rasplesali vinkovačku publiku.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno