16 C
Vinkovci
Nedjelja, 19. svibnja 2024.

Slavonski ju-jitsu savez briljirao u Kuli, Petra Očevčić i Domagoj Begonja zlatne Vinkovačke rode

Više od autora

- vl promo-


U nedjelju je u Kuli održan Serbian grappling kup na kojem je sudjelovalo čak 437 boraca, a na njemu su bili i natjecatelji Slavonskog ju-jitsu saveza koji su pokazali raskoš svog talenta.

Članovi slavonskog saveza osvojili su daleko najviše medalja na turniru u Kuli, čak jedanaest zlata, devet srebra i pet bronci. Omjer pobjeda i poraza bio je 37-24, a od najbržih deset submissiona na turniru čak je pet slavonskih članova. U Kuli su tako bili i članovi Vinkovačkih roda, kluba koji je već standardno dio Slavonskog ju-jitsu saveza, a predstavnici našeg grada ostvarili su jako dobar uspjeh osvojivši dva zlata, tri srebrna i dva brončana odličja.


FOTO: Vinkovačke rode
FOTO: Vinkovačke rode

Zlatom su se okitili Petra Očevčić (U-12) i Domagoj Begonja (U-16). Srebro oko vrata dobili su Vigo Kramaček (U-10), Laura Kramaček (U-14) i Leon Dolić (U-12). Jure Mustapić (U-14) i Patrik Kramaček (U-14) svojim borbama zaslužili su brončanu medalju. Iako su imali odličan nastup, Filip Kos (U-14), Noel Konečni (U-14), Bruna Banovac (U-12) i Vedran Mitrović (U-16) nisu ovoga puta stigli do jedne od medalja te su zauzeli petu poziciju.

FOTO: Vinkovačke rode
FOTO: Vinkovačke rode

Osim vinkovačkog kluba, iz saveza su nastupili još JJK Factory Đakovo i JJK Tatami Osijek. Đakovčani su osvojili čak osam zlatnih medalja, kao i pet srebra i tri bronce, dok su Osječani osvojili po jedno zlatno i srebrno odličje.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno