6 C
Vinkovci
Petak, 9. prosinca 2022.

Slavonski mini sajam u Vinkovcima

Više od autora

- vl promo-

U Vinkovcima su u tijeku dani UHPA-e, pa je tom prigodom Hotel Slavonija uz Kavanu i restoran Orion i UHPA-u organizirao Slavonski mini sajam u prostorijama Hotela Slavonije. Sajam u svojoj ponudi ima razne domaće suhomesnate proizvode, dimljene i kuhane sireve, rakiju, vino, proizvode od meda, drvene igračke i suvenire.
Sajam je počeo u 12 sati, a trajat će sve do 20 sati.

“Danas održavamo Slavonski mini sajam, radni naziv sajma koji su naši lokalni vinkovački posjetitelji dobro prihvatili. Organiziramo ga s ciljem da gostima hotela Slavonija pri većim događanjima tipa kongresa, seminara ili nekakvih drugih poslovnih događanja ponudimo naše slavonske proizvode na jednom mjestu kako bi zapravo uspomene koje nose iz Slavonije bile što opipljivije i što duže trajale i da na kraju krajeva promiču našu Slavoniju. Ovo je šesti, sedmi put da organiziramo sajam, nismo ih numerirali iz razloga da to nema nekakav svoj broj. Bit će i više. Tendencija sajma je da postaje ciklički jednom mjesečno, to je ono što je prijedlog naših proizvođača i sudionika na sajmu. To znači da prodaje ima, s obzirom na to da imaju želju sudjelovati, a s druge strane također dobivamo sve više upita naših stanovnika s pitanjem zašto ovako nešto ne organiziramo češće, tako da ćemo sada razvijati taj naš sajam, pa ga čak i proširiti na neke druge dvorane u hotelu, trenutno smo u predvorju na 300 kvadrata. Kao što znate ovdje su Dani UHPA-e i trenutno u hotelu imamo otprilike 300tinjak predstavnika putničkih agencija iz cijele Hrvatske pa se tu nameće pitanje “Kada je pravi tajming nego danas?”, istaknula je tom prigodom direktorica hotela Slavonija Kristina Dukanović.

Uz razne OPG-ove kao što su OPG Šušković iz Jarmine, sa svojim vrhunskim domaćim proizvodima od aronije, OPG Prišćan sa svojim kupinovim vinom također iz Jarmine, tu je i OPG Pranjić sa svojim sirevima, ADO MES sa svojim slavonskim delicijama, tu je i Ljutoteka – ljutoljupci iz Vinkovaca koji se bave proizvodnjom i preradom ljutih chili papričica, kao i brand MIKO urban etno fashion, slavonska tradicija u modernoj verziji i mnogi drugi.


“Nisam prvi puta ovdje, svake godine nas pozivaju na sajam, tu sam sa svojim sinom, došli smo predstaviti naše pčelarske proizvode. Zadovoljni smo prodajom, te posjećujemo dosta sajmova kako bismo se što bolje promovirali. U Osijeku, Poreču, čak i Poljskoj”, izjavila je Marija Ferbežar.

Napominjemo, sajam traje do 20 sati, dođite i kušajte slavonske proizvode, podržite naše obrtnike kupnjom i zabavite se.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno