23 C
Vinkovci
Utorak, 28. svibnja 2024.

Snažan vokal Pave u jesenskoj baladi “Nisi tu”

Više od autora

- vl promo-

Glazbenica koja krasi naš eter svakom pjesmom koju objavi, Pava Ćorić nedavno je predstavila baladu „Nisi tu”.

F: Tin Majnarić

Pjesma koja joj izrazito leži zbog njezinog upečatljivog čvrstog i specifičnog glasa iznoseći svaku emociju zbog čega zaglavi u uhu već nakon prvog slušanja. Velika su Pavina očekivanja za pjesmu “Nisi tu”, a zanimljiva i prilično romantična je činjenica da je kantautorica napisala pjesmu još kad je bila klinka.


Sama priznaje, tada nije bila ni svjesna o čemu točno govori: “Nisi tu je pjesma koja je nastala kad sam bila klinka, došla mi je jedno popodne dok sam sviruckala klavir i nekako se sama napisala. Stihovi su se slagali jedan za drugim, uhvatio me onaj adrenalin koji samo stvaranje nečeg novog može probuditi, završila sam ju i bila sam jako zadovoljna”, ispričala je Pava koja je izvadila pjesmu iz sanduka prošlosti i koja je sada poprimila svoj smisao i zrelost.

F: Tin Majnarić

Kantautorica se nada da će pjesma biti na utjehu svima koji su izgubili neku voljenu osobu, a onima koji nisu, poticaj je to da više cijene svoje najdraže. Autor sjajnog aranžmana je Saša Miočić, a na pjesmi su gostovali članovi Pavinog benda te Daria Hodnik koja je uz Đuru Ravenšćaka otpjevala prateće vokale.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno