21 C
Vinkovci
Nedjelja, 23. lipnja 2024.

Spoj mladosti i mudrosti na treningu Sokola

Više od autora

Najmađi članovi Judo kluba Vinkovci „Sokoli”, njihove bake i djedovi održali su sportsku radionicu i trening „Za tebe tisuću puta”.

Kako su izvijestili iz kluba, mališani su na trening poveli svoje bake i djedove što je bio spoj mladosti i mudrosti, neiskustva i iskustva, međusobnog poštovanja i bezuvjetne ljubavi.  S najmlađim članovima, navode, rade prema posebnom planu i programu u kojemu je naglasak na savladavanju temeljnih motoričkih vještina i sposobnosti prilagođenih njihovoj dobi i individualnim mogućnostima. Ali, posebnu pozornost pridaju socioemocionalnim vještinama kako bi razvili i stvorili dobre preduvjete za cjelokupni razvoj te potpuni psihofizički potencijal.FOTO: Judo klub Vinkovci
FOTO: Judo klub Vinkovci

„Svaki vrhunski sportaš iza sebe ima dubok put rada na sebi koji uključuje i motoričke, ali i psihološke segmente rada i razvoja. Sukladno tome, u klubu brinemo o cjelokupnom razvoju naših najmlađih članova, a jedan od važnih segmenata svega navedenog je upravo podrška najbližih osoba iz djetetove okoline. Bake i djedovi važan su segment u odrastanju djeteta, a na treningu su pokazali kako bi oni sve ovo za svoje unuke i tisuću puta još ponovili! I hvala im na tome!”, istaknuli su iz Judo kluba Vinkovci.

Dodajmo kako su na radionici su sudjelovali Lora Jukić, Ivan Apčak, Mirjana Bošnjak Kobaš, Igor Plavšić i Ivana Kalinić.

Povezani članci

Posljednje objavljeno