Vinkovačka malonogometna momčad Aurelia Futsal je domaćin državne završnice prvenstva Hrvatske za kadete. Završnica će se igrati 6., 7. i 8. travnja u dvorani Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca na Kanovcima.

Kadeti Aurelie Futsal osvojili su regionalno prvenstvo, a sada će pred domaćom publikom odmjeriti snage s još osam najboljih ekipa Hrvatske. To su MNK Brod 035, MNK Uspinjača-Gimnka, MNK Alumnus, MNK Futsal Pula, MNK Kvarner i MNK Vrgorac, FC Split i MNK Olmissum. Prema prvim prognozama predstavnika klubova, očekuje nas jedna od najneizvjesnijih i najkvalitetnijih završnica unazad nekoliko godina.

Poznat je i raspored natjecanja, a ekipe su podjeljene u tri skupine. U skupini A igraju Uspinjača Gimka iz Zagreba, MNK Kvarner iz Rijeke i FC Split, dok su u skupini B MNK Vrgorac, MNK Futsal Pula i MNK Brod 035. U skupini C uz domaćina Aureliu Futsal još se nalaze MNK Olmissum iz Omiša i MNK Alumnus iz Sesveta. Svoju prvu utakmicu na turniru kadeti Aurelie Futsal odigrat će sutra, u subotu, s početkom u 20 sati, i to nakon svečanosti otvorenja, a protivnik će im biti MNK Alumnus. Druga utakmica na rasporedu je u nedjelju, također od 20,00 sati, a igrat će protiv MNK Olmissum. U ponedjeljak, 8. travnja na rasporedu su polufinalni susreti te susreti za treće mjesto, kao i veliko finale turnira.

Jučer je i krenula prodaja ulaznica za ovaj veliki sportski spektakl – kadetsku završnicu. Na pultu Aurelie Futsal u centru grada možete kupiti dnevnu ulaznicu po cijeni od 10,00 kuna te ulaznicu za sva 3 dana igranja po cijeni od 20,00 kuna. Ulaznice možete kupiti i danas u vremenu od 11,30 do 13,00 i od 14,30 do 16,00 sati. Također su za ovu prigodu pripremili posebnu ponudu. Naime, za samo 50,00kn možete dobiti ulaznicu za sva 3 dana i žutu navijačku majicu momčadi Aurelie Futsal. Isto tako, su za ovaj tjedan, snizili i cijenu svoje Gran Futbolista majice na 100,00 kuna.