9 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Srebro i bronca za Orion

Više od autora

- vl promo-


Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

U Beogradu je protekli vikend održan 27. Međunarodni plivački miting “Memorijal Ante Lambaša”. Miting je okupio čak 549 natjecatelja iz 35 klubova iz Grčke, Slovačke, Rumunjske, Mađarske, Slovenije, Srbije i Hrvatske, a među natjecateljima bilo je i državnih reprezentativaca što ga čini još zahtjevnijim i zanimljivijim.

Za Plivački klub Orion Vinkovci plivalo je ukupno 12 natjecatelja, osam plivača i četiri plivačice, a na natjecanju ih je pratila trenerica Maša Pešec.

U već spomenutoj jakoj konkurenciji, a u apsolutnoj kategoriji, medalje je osvojio Marko Jurić, srebro na 50 metara leđno i broncu na 100 metara leđno. U dvije utrke isplivao je i dvije nove norme za nastup na Prvenstvu Hrvatske na 100 i 200 metara leđno. Dominik Živalj već otplivanim normama dodao je još jednu na 50 metara prsno, a Mateju Pfafu je svega 4 stotinke nedostajalo do norme na 100 leđno. Osim spomenute trojke natjecali su se i Iva Čorak, Lana Jurić, Laura Matić, Dorotea Živalj, Alojzije Ćaleta, Matej Lončar, Marin Svilar, Dinko Nađ i Jan Lukić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno