13 C
Vinkovci
Utorak, 28. svibnja 2024.

Sretan 13. rođendan STK Cibalia

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Rođendani i postoje da se slave, a kada su u pitanju teenageri još pri tome mlad, perspektivan i dobro uhodan klub, onda je red napraviti pravi sportski, fair play tulum i na otvorenom, uz cjelodnevno druženje, okupiti članove kluba, djecu, roditelje, braću, sestre i prijatelje čija podrška ne izostaje tijekom cijele godine.

FB STK CIBALIA

“Od jutra do večeri zabavljali smo se i družili uz roštilj za koji je bio zadužen predsjednik kluba Tomislav Krmek, koji je meso pripremao dan ranije, i reći će svatko tko je bio i probao, bilo je vrhunski. Osim ića i pića, imali smo i klasične sportske sadržaje, stolni tenis, nogomet i pikado te su održani i mini turniri parova u svakome od njih koje je vodio naš Jela”, poručuju zadovoljno slavljenici iz Stolnoteniskog kluba Cibalia Vinkovci.

FB STK CIBALIA
FB STK CIBALIA

Proslava je zaokružena rođendanskom tortom, a zabave nije nedostajalo za sve generacije.

FB STK CIBALIA

“Iako nismo uspjeli zadržati superligaški status ove sezone, vjerujemo u brzi povratak temeljen na vlastitim snagama STK Cibalia. Uspjeha je bilo napretek, pogotovo u kadetskoj konkurenciji što i veseli najviše jer to je budućnost. Gabriel Marjanović postao je kadetski prvak Hrvatske kao i pobjednik Top 16 i još nekih jakih turnira te je, sukladno svojim uspjesima, i pozvan u kadetsku reprezentaciju Hrvatske s kojom će nastupiti na Europskom prvenstvu. Da Gabi nije iznimka pokazuje i još svježi uspjeh Ante Kolaka koji je, u kategoriji mlađih kadeta, postao viceprvak Hrvatske pojedinačno i u mješovitim parovima čemu je dodao i broncu u parovima”, ističu uspjehe satkane od domaćeg kadra.U stolnotenisku školu stižu nove, još mlađe generacije koje se uz pomoć trenera Željka, Davora i Tonke sve više nameću zbog čega u klubu polažu velike rezultatske nade kako ekipno, tako i pojedinačno na državnoj razini u narednim godinama.

FB STK CIBALIA

STK Cibalia može se pohvaliti i s organizacijom 13 dječjih turnira s državnim predznakom pod pokroviteljstvom nacionalnog Saveza, a potvrda ozbiljnog rada je posjet izbornika muške stolnoteniske reprezentacije Nevena Karkovića i direktora HSTS-a Renata Čengića u sklopu regionalnog razvoja. Time su dali snažan vjetar u leđa vinkovačkom klubu, naglašavaju stolnotenisači.

Na kraju sezone, Uprava kluba i treneri zahvaljuju svima na odazivu i druženju kojim su još jednom potvrdili snagu zajedništva koja ih vodi sve ove godine.

FB STK CIBALIA
FB STK CIBALIA

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno