3 C
Vinkovci
Petak, 2. prosinca 2022.

Stolnotenisači u sezonu ušli s porazom

Više od autora

- vl promo-Prvo kolo nove stolnoteniske sezone Cibaliji je donijelo domaći sraz sa STK Našice, a Vinkovčani su igrali su sastavu Davor Lončar, Tomislav Biber i David Andabak, dok je Ante Kolak ovaj ogled proveo na klupi.

Meč su otvorili Biber i Tomislav Bogdanović koji je slavio u napetom i neizvjesnom susretu s 3:2. Prvi set je otišao na stranu Našičana rezultatom 11:9, dok je vinkovački predstavnik u sljedećem bio bolji s 11:5. Domaći igrač nakon toga ponovno gubi set da bi u 4. vratio stvari na početak. Posljednji set je otišao je vrlo uvjerljivo na stanu Bogdanovića koji je slavio s 11:3.

Iako rezultat od 3:0 u setovima zvuči i izgleda da je Lončar imao lagan zadatak, to nije bilo ni približno tako. Dobar otpor pružio mu je Dražen Stanić koji je zadavao puno glavobolje domaćem stolnotenisaču. Prvi set je Lončar dobio s 14:12, dok je drugi uzeo s 11:9, a treći je bio nešto lakši pa je rezultat glasio 11:6. Mladi David Andabak u prva dva seta protiv Tomislava Bogdanovića pokazao je dobar stolni tenis, no ipak je iskusniji igrač gostiju slavio s 3:0 u setovima (11:7, 11:5 i 11:1).

Drugo kolo donosi gostovanje u Slavonskom brodu kod dvaju tamošnjih klubova. STK Slavonski Brod te STK Graničar.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno