15 C
Vinkovci
Petak, 2. lipnja 2023.

Stolnoteniski klub Cibalia prvenstvo otvara protiv Našica

Više od autora

- vl promo-

Ovoga vikenda započinje nova stolnoteniska sezona u koju će STK Cibalia u lov na povratak u Superligu krenuti s mladim snagama.

Premijerni sraz bit će sutra na domaćem terenu protiv Našica, zatim će drugo kolo u Slavonskom Brodu donijeti dvomeč protiv dvaju tamošnjih klubova STK Graničar i STK Slavonski Brod. Sastav u kojemu će Vinkovčani nastupati poznat je, boje kluba branit će Tomislav Biber, David Andabak, Ante Kolak i Davor Lončar. Radi se o dvojici starijih i iskusnijih igrača te dvojci mladih lavova koji su se izborili za mjesto među seniorima.

„Prvenstveni cilj nam je da David i Ante stasaju i ojačaju kako igrački, tako i mentalno u ovoj sezoni, dok ćemo im Tomo i ja pružiti podršku u tome i potruditi se osigurati da mogu igrati rasterećeno i bez pritiska”, rekao je Lončar.


Očekivanja u Cibaliji su velika, a to je borba za sami vrh prvenstvene ljestvice.

„Našice također imaju ekipu posloženu za napad na prvo mjesto. Za njih igraju Damir Bogdanović, Domagoj Biber i Dražen Stanić koji su iskusni igrači s kojima očekujemo neizvjestan i napet meč, ali naravno na kraju i našu pobjedu”, malo je približio Lončar o kakvom se protivnik u prvom kolu radi.

Već sami start ukazuje na to da neće biti nimalo lako. Osim toga, vinkovački stolnoteniski klub ima renome i ime što znači da će svi tražiti pobjedu upravo protiv njega i igrat će s motivom više. Meč je na rasporedu sutra s početkom u 17 sati u sportskoj dvorani na Lapovcima.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno