1 C
Vinkovci
Nedjelja, 10. prosinca 2023.

Subota rezervirana za 4. Biciklijadu do Šokačkog stana

Više od autora

- vl promo-

Turistička zajednica Grada Vinkovaca, u suradnji s Moto klubom Vinkovci, Bike zonom, Biciklističkim klubom Sokol i volonterima, uz potporu Grada organizira četvrtu po redu biciklijadu „Tour Natur” u subotu s početkom u 11 sati.

Početak će biti na Trgu bana Šokčevića, a ruta vožnje je Ulicom bana Jelačića i Ruđera Boškovića, kroz Ulicu Matije Gupca sve do Nove brane. Zatim se s Nove brane vraćaju nazad na obilaznicu i od kružnog toka obilaznicom kreću prema Pevexu, bicikliraju na lijevo prema Rokovcima glavnom cestom do skretanja prema Šokačkom stanu, gdje će sudionici doći do cilja i okrijepiti se, najavila je direktorica Turističke zajednice Martina Matković.ARHIVA
ARHIVA

Sudionici su se mogli prijaviti online putem prijavnice na webu i Facebook stranici, a to mogu učiniti i na sam dan biciklijade od 10 sati. „U svakom slučaju, svi se trebaju javiti na naše štandove koji će biti na trgu uz park i tamo preuzeti kupon za tombolu kako bi možda dobili neku nagradu, ali i da preuzmu svoje majice koje smo osigurali za njih ove godine, za prvih 500 prijavljenih”, kaže.

Svim sudionicima dijele kupone koje trebaju čuvati tijekom vožnje, a na Šokačkom stanu bit će izvlačenje najsretnijih. Ovog puta nemaju nagrade za najstarijeg i najmlađeg sudionika, već će izvlačiti dvadesetak nagrada, od kojih je najvrjednija bicikl, a sve ostale su vezane za bicikliranje. Direktorica poziva sve da se priključe biciklijadi u subotu kako bi svi skupa uživali i zabavili se.

FOTO: Turistička zajednica grada Vinkovaca

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno