17 C
Vinkovci
Nedjelja, 26. svibnja 2024.

Sutra pijemo prvu jutarnju kavu uz najnovije tiskano izdanje Vinkovačkog lista

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Sjajnih priča i vijesti iz Vinkovaca i okolice neće nedostajati ni ovog petka, a sve smo vam vrijedno saželi u najnovije tiskano izdanje Vinkovačkog lista uz kojeg sutra pijemo prvu jutarnju kavu. Iz sadržaja izdvajamo:

IZGRADNJA NOVOG VRTIĆA I DOGRADNJA DVA POSTOJEĆA OBJEKTA

Ministarstvo znanosti i obrazovanja odobrilo je 20 milijuna kuna za nove predškolske kapacitete čiji deficit je naglašen i na prošloj sjednici Gradskog vijeća s obzirom na to da se u Vinkovcima iz godine u godinu u vrtićima traži mjesto više. Mali princ nastanit će se na “po naški” rečeno Vašarištu, a dogradnja predškolskih objekata ide na Lapovcima i u Radićevom bloku.

NADVOŽNJAK GENERACIJSKI SAN BORINČANA

Uštipnite nas da se probudimo jer 2023. godina bit će upisana u povijest Vinkovaca kao godina dosanjanog nadvožnjaka Borinci i nakon trideset dvije i pol godine nove knjižnice u kojoj će biti mjesta baš za svakoga. Obišli smo radove koji su pri samom završetku i malo je reći ostali ugodno iznenađeni.

132. DRUŽBE SESTARA MALOG ISUSA U VINKOVCIMA

Bili smo u Marijinom domu s našim časnim sestrama u povodu značajne obljetnice za koju se pripremaju trodnevnicom, a proslavljaju u ponedjeljak na blagdan sv. Rafaela.

Pridružite im se!

AKTIVIRALI SMO E-OSOBNU

Kako do dostave putovnice ili vozačke dozvole na kućnu adresu, istražila je za sve čitatelje naša novinarska patrola aktivacijom e-osobne u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj.


GASTRO JESEN U VINKOVCIMA

Sutra kulinarsko natjecanje Zlatna jabuka, petak i subota ocjenjivanje uzoraka pristiglih na 4. Festival šunke, vina, rakije i kulena.

SPORTSKA TEMA TJEDNA

Ide li stadion Cibalije u obnovu? Premijer na kartu obnove hrvatskih stadiona upisao i Vinkovce.

VODIMO VAS NA PREMIJERU NORE HENRIKA IBSENA

Novu kazališnu sezonu sutra u Vinkovcima otvara koprodukcija domaćeg i dubrovačkog kazališta. Početak je u 20 sati. Jeste li nabavili ulaznicu?

Mi jesmo, i o svemu #uvijekprvi informacije donosimo na našem portalu novosti.hr, a Vinkovački list odmah s jutrom potražite na svim prodajnim mjestima i budicama.

Mi smo već počeli pripremati priče za sljedeći broj!

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno