16 C
Vinkovci
Petak, 9. lipnja 2023.

Sutra promocija albuma Resonate benda Cojones u Pločniku

Više od autora

- vl promo-


m_cojones_plocnik-promocija_ST1Grupa Cojones održat će u srijedu, 26. listopada s početkom u 18 sati promociju svog novog studijskog albuma Resonate u zagrebačkom Pločniku u Međimurskoj ulici.

Na događaju u Pločniku bend će predstaviti novi album, sumirati netom odrađeni europski tour te počastiti goste Novom rundom. Promocija će biti otvorenog tipa i uz besplatan ulaz, što znači da se Cojonesima mogu pridružiti svi koji prate njihov rad. Bit će to također odlična prilika da se Resonate kupi ekskluzivno i po promotivnoj cijeni, a Tvornica kulture prvih deset kupaca CD-a nagrađuje s ulaznicom za koncert 5. studenog.


Resonate je treći studijski album Cojonesa. S 8 pjesama između kojih nema previše odmora, glazba zvuči kao putovanje za koje ćete htjeti kupiti vlastitu kartu. Različitim uplivima u rock (pod)žanrove koje crpe iz šarenih izvora utjecaja, Cojones na ovom materijalu definitivno podižu ljestvicu gore. Materijal je sniman, miksan, produciran i masteriran u zagrebačkom Pleasentville Studios pod budnim okomPavla Miholjevića i Jure Ferine. Za vizualni identitet albuma zaslužni su Andro Giunio i Stipan Tadić. Album objavljuje PDV.

COJONES: ROCKER [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno