32 C
Vinkovci
Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Sutra veliko slavlje Radio Vinkovaca

Više od autora

- vl promo-

U ponedjeljak 6. studenog priređujemo vam pravi spektakl te vas pozivamo da budete dio nas kao što to i jeste sve ove godine.

Zajedno s nama proslavite naš najvažniji dan u godini, a slavlje počinje od ranih jutarnjih sati pa do kasno u noć. Pratite program Radio Vinkovaca jer uz zabavni sadržaj tu su kao i svake godine bogate nagrade. Da prijeđemo na stvar, slavimo 65. rođendan, a povodom toga već od ranih jutarnjih sati svoja vrata otvaramo svima vama. Uz osnovnoškolce koji svoje afinitete prema radijskom voditeljstvu već pokazuju pa do starijih koje zanima više o našem domu „kućnog broja” ili frekvencije 90,2, svi su pozvani. Program otvorenih vrata na traje od 8 ujutro do 20 sati, a u tom razdoblju dijelit ćemo i puno nagrada. Proslavu će obilježiti i 29. Mikrofonija, ali pazi sad – IZNENAĐENJA!


Nećemo puno otkrivati ali možemo obećati puno zabave, smijeha i veselja koje vam jamči troje ukućana našeg radija, naši voditelji – Milan, Siky i Nataša, kojima se pridružuje i dobro već poznata studentica Klara. Što više reći, nego odvojite vrijeme u ponedjeljak 6. studenoga i pokažite nam da ovih velikih 65 godina rastemo zajedno i razvijamo se u našoj zajednici te da za umirovljenjem još nema potrebe! Tu smo za vas, kao i vi za nas! Slušamo se i vidimo!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno