U općini Stari Jankovci u tijeku su radovi na asfaltiranju prometnica koje su trenutno u vrlo lošem stanju, onih u ulicama Braće Radića i Nikole Tesle. Kako ističu iz ove Općine, radovi se odvijaju sukladno dogovorenoj i potpisanoj dinamici sa izvođačima radova.

Po završetku radova na ovoj cesti, u Jankovcima planiraju projektirati i semaforizaciju svih naselja Općine, a kako bi smanjili učestalost i posljedice prometnih nesreća, s naglaskom na državnu cestu D46. Sredstva su osigurana i realizacija ovoga plana očekuje se u ovoj godini.

Iz Općine Stari Jankovci pozivaju zainteresirane mještane da se prijave na Javni poziv “Birajmo najljepšu okućnicu”. Prijave se podnose do 25. ožujka 2019. godine, do 12 sati, isključivo na Obrascu za prijavu na Program Birajmo najljepšu okućnicu, koji je dostupan na internetskoj stranici Općine Stari Jankovci i u Jedinstvenom upravom odjelu. Prijave se podnose u pisanom obliku, Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Stari Jankovci – osobno, putem e-maila na: opcina-stari-jankovci@o-jankovci.hr ili poštom na adresu: Općina Stari Jankovci, Dr. F. Tuđmana 1, 32 241 Stari Jankovci. Pravo sudjelovanja imaju oni prijavitelji koji u prethodne tri godine nisu ovu osvojili nagradu, dok je sveukupni iznos nagrađivanja 6.000,00 kuna. Za osvojeno prvo mjesto nagrada iznosi 3.000,00 kn, za drugo mjesto 2.000,00 kn i za treće 1.000,00 kn.